CURRENT SPACE: The owners had a small sized kitchen that was not functioning very well. There was nowhere near enough storage space. Next to the Kitchen they had placed a day bed that was crammed with stored items.

CLIENT BRIEF: My clients initially wanted to update the kitchen, but the budget could not stretch to what was needed, to achieve their wish of lots of storage. I noted that there was a very under utilised alcove next to the kitchen, where the day bed was. I suggested that we could add built in storage to provide ample storage, and update the benchtops and handles in the kitchen for now, until a full renovation could take place.

COMPLETED SPACE : The owners were thrilled with what was a very simple solution to a problem that had been driving them crazy! We transformed an unused portion of the room, into 4 metres of floor to ceiling storage. We used materials that could be repeated in the future kitchen making it appear twice its actual size.

BEFORE

image001

AFTER

Karla's interior design 052